OGIBiz Website

Menu
2795046
Main Description
2796041

Αρχική » Υπηρεσίες » Μασάζ

Main Description
2796040

Απαλλαγή από μυοσκελετικούς πόνους και ημικρανίες? Ευεξία και αναζωογόνηση? Μείωση του στρες και χαλάρωση? Βελτίωση του κυκλοφορικού και καρδιοαγγειακού συστήματος? Ομορφιά και εμφάνιση? Όποιος και να είναι ο λόγος που θα επιλέξετε ένα πρόγραμμα μασάζ, τα οφέλη θα είναι πολλαπλά.

Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας (αναλυτικά στην αρχική σελίδα)

Main Description
2796043

Αγιουβέρδικο Μασάζ Mardana


 

Horizontal Image Area
2796044

120´| 60€

Το mardana είναι ένα από τα είδη μασάζ της Αγιουρβέδα (ινδικό ολιστικό θεραπευτικό σύστημα άνω των 6000 ετών), το οποίο στο φυσικό μας σώμα προσφέρει ανακούφιση και ευλυγισία, καλύτερη αιμάτωση των ιστών, ενεργοποίηση της λεμφικής κυκλοφορίας και ενυδάτωση του δέρματος. Βοηθά επίσης στην απομάκρυνση του στρες, στο αυχενικό σύνδρομο, σε μυοσκελετικά προβλήματα αλλά και στη δυσκοιλιότητα. Μέσω της αναπνοής και της ενεργειακής προσέγγισης και οπτικής, ένα πολύ δυνατό εργαλείο που στοχεύει στην πολυπόθητη αποδοχή του εαυτού μας, και μας οδηγεί ενεργητικά στο δρόμο της αυτοσυγχώρεσης. (120′ )

  • Είναι ευεργετικό σε παθήσεις που επηρεάζονται από το στρες.
  • Σε αυχενικό & γενικά μυοσκελετικά προβλήματα.
  • Απαλύνει μυικές εντάσεις / Τονώνει τους μύες.
  • Σε δυσκοιλιότητα.
  • Βελτιώνει το ανοσοποιητικό, κυκλοφορικό & λεμφικό σύστημα.
Main Description
2796045

Rejuvance / Μασάζ Ανανέωσης Προσώπου


 

Horizontal Image Area
2796046

60´| 40€

Το ρεζουβάνς είναι ένα βιοενεργειακό μασάζ που επαναφέρει τη σφριγηλότητα στο δέρμα. Η τεχνική δρα στο δέρμα, στους μύες,στο συνδετικό ιστό και στα ενεργειακά κανάλια. Οι πονοκέφαλοι, οι ημικρανίες, ο πόνος στην κάτω γνάθο ή ακόμα και η δυσκαμψία στους ώμους και στον αυχένα μπορούν να μειωθούν αισθητά κατά την διάρκεια των συνεδριών. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο, το τριχωτό της κεφαλής, το λαιμό και το ντεκολτέ. Ένας κύκλος ρεζουβάνς αποτελείται από 6 επισκέψεις. Σε κάθε μία δουλεύεται διαφορετική περιοχή. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για την εξάλειψη των ρυτίδων. ( 60′ )

Με ειδικές και ακριβείς κινήσεις χαλαρώνουν οι μύες του προσώπου και ενισχύεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το αποτέλεσμα είναι ένα λαμπερό, ήρεμο και με λιγότερες ρυτίδες πρόσωπο!

Main Description
2796058

Λεμφικό Μασάζ


 

Horizontal Image Area
2796059

60´| 30€

To λεμφικό μασάζ θεωρείται ότι βοηθάει την σωστή κυκλοφορία των υγρών και θρεπτικών συστατικών στο σώμα, και προκαλεί αποσυμφόρηση από τις τοξίνες. Βοηθάει τον οργανισμό ξεφορτωθεί τα απόβλητα του μεταβολισμού. Η λέμφος είναι ένα υγρό σε μορφή πλάσματος που μεταφέρει τα θρεπτικά συστατικά και το οξυγόνο του αίματος στα κύτταρα. Με τη βοήθεια συσπάσεων, η λέμφος φιλτράρεται από περιττά συστατικά σε συγκεκριμένα σημεία-κλειδιά για την ανατομία του σώματος. ( 60′)

Πρόκειται για τα περίφημα λεμφογάγγλια. Με ειδικό μασάζ στα σημεία αυτά αποκαθίσταται η υγεία του λεμφικού συστήματος.

Main Description
2796047

Σουηδικό Μασάζ


 

Horizontal Image Area
2796048

60´| 30€

Πρόκειται για το πιο διαδεδομένο είδος μασάζ σε όλο τον κόσμο. Οι χειρισμοί εφαρμόζονται σύμφωνα με τις ανάγκες του θεραπευόμενου και ποικίλουν σε ένταση. Με απλές κινήσεις και τη χρήση λοσιόν ή λαδιού, ο θεραπευτής προσπαθεί να συμβάλει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, να χαλαρώσει τις αρθρώσεις και να ανακουφίσει από τους μυϊκούς πόνους. (60′)

Το σουηδικό μασάζ συμβάλει στα εξής:

  • Δέρμα: απομάκρυνση νεκρών κυττάρων.
  • Κυκλοφορικό: αύξηση ροής του αίματος.
  • Νευρικό σύστημα: καταστολή των ερεθισμάτων του πόνου.
  • Αναπνευστικό σύστημα: καλύτερη λειτουργία και απόδοση της αναπνοής.
  • Μυικό σύστημα: λύση μυϊκών συσπάσεων.
Main Description
2796049

Ινδικό Μασάζ Κεφαλής


 

Horizontal Image Area
2796050

40´| 25€

Το ινδικό μασάζ κεφαλής είναι ένα από τα είδη μασάζ της Αγιουρβέδα κατάλληλο για την απεμπλοκή της ροής της ενέργειας στο ανώτερο τμήμα του σώματος. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο, το τριχωτό της κεφαλής, το λαιμό και τον αυχένα. Προσφέρει ανακούφιση από μυϊκούς πόνους, ηρεμία, βαθιά χαλάρωση. Βοηθά συμπληρωματικά σε πονοκεφάλους, ημικρανίες, τριχόπτωση, συναισθηματική σύγχυση, αϋπνία, στρες και άγχος. Εφαρμόζεται με πιστοποιημένα οργανικά έλαια.

Main Description
2796052

Μασάζ Πλάτης


 

Horizontal Image Area
2796053

30´| 20€ με βεντούζες +10€

Το ωράριο εργασίας, ο σημερινός τρόπος ζωής, η λανθασμένη στάση σώματος συμβάλουν στη δημιουργία δύσκαμπτου αυχένα, πόνων στους ώμους και πονοκεφάλων. Η θεραπεία αυτή είναι έντονη και αποτελεσματική για τις περιοχές του σώματος που είναι επιρρεπείς σε ακαμψία και συσσωρευμένη ένταση λόγω της ιδιαίτερης τεχνικής της που αποτελείται από δυνατές κινήσεις που δρουν βαθιά μέσα στους μυς, τους χαλαρώνουν και τους αποτοξινώνουν και απελευθερώνουν την ένταση από πιασίματα και χρόνιες μυικές παθήσεις, ενεργοποιώντας την κυκλοφορία. Οι χειρισμοί ποικίλλουν σε ένταση, από ήπιοι έως πολύ δυνατοί, ανάλογα με τις ανάγκες του θεραπευόμενου.

Το Αυχένα – Πλάτη – Μέση μασάζ είναι ιδιαίτερα θεραπευτικό για όσους υποφέρουν από χρόνιες παθήσεις, μυϊκές κράμπες και πιασίματα καθώς και για αθλητές. Η τεχνική αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για όσους χρειάζονται φροντίδα και ανακούφιση, ευλυγισία και καλή οξυγόνωση.

Main Description
2796054

Μασάζ Κοιλίας & Παχέος Εντέρου


 

Horizontal Image Area
2796055

40´| 25€

Το μασάζ κοιλιάς και παχέος εντέρου ανακουφίζει από τη δυσκοιλιότητα, το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και το κοιλιακό άλγος, αυξάνοντας την κινητικότητα του. Πρόκειται για ένα θεραπευτικό μασάζ το οποίο ξεκινά με τον δέκτη να βρίσκεται σε ύπτια θέση και οι πιέσεις – χειρισμοί που εκτελούνται από τον θεραπευτή στοχεύουν στην απευαισθητοποίηση της επώδυνης, μπλοκαρισμένης περιοχής που θα βρεθεί μετά από την κατάλληλη αξιολόγηση.

Η τεχνική που χρησιμοποιείται υποστηρίζει τη διαδικασία επανακινητοποίησης του παχέος εντέρου και γενικά της περιοχής της λεκάνης και της κοιλιάς. Υποστηρίζει επιπλέον την ενεργειακή αναζωογόνηση και ενεργοποίηση! Στοχεύει στην αποβολή τοξινών, τη νευρομυική αποφόρτιση της περιοχής και την αποβολή αρνητικής ενέργειας. Με αυτόν τον τρόπο ελευθερώνεται το σώμα από τα φορτία και οδηγείται στην αυτοθεραπεία.

Main Description
2796056

Μασάζ Κυτταρίτιδας


 

Horizontal Image Area
2796057

30´| 30€

Η κυτταρίτιδα ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς στην εμφάνιση της γυναίκας, δεν είναι τίποτα άλλο παρά λιπαρές ουσίες μαζί με νερό, οι οποίες σκληραίνουν και σταθεροποιούνται στον υποδόριο ιστό του σώματός μας.

Το αντικυτταριτιδικό μασάζ, χάρη στην αντιοιδηματική και αποσυμφορητική του δράση, είναι η πιο κατάλληλη τεχνική για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, την τοπική σύσφιξη και μείωση του τοπικού πάχους. Απομακρύνει αποτελεσματικά τις τοξίνες από τον οργανισμό, βοηθά στην εξάλειψη του τοπικού λίπους και αποτελεί τον μόνο φυσικό τρόπο που μειώνει αισθητά την “όψη του πορτοκαλιού” του σώματος.

Παράλληλα στη Ροή χρησιμοποιούμε βεντούζες σιλικόνης, που βελτιώνουν την κατάσταση των τριχοειδών αγγείων, αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος, τα ποσοστά κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα, δρώντας κατά της κυτταρίτιδας έχοντας έντονη αντιγηραντική δράση, και επιπλέον, εξειδικευμένα προϊόντα που συμβάλουν σημαντικά στη διαδικασία αποκατάστασης.

Footer
2795051

H «Ροή»H «Ροή» είναι μία σκέψη, μία φιλόδοξη ιδέα που υλοποιήθηκε για να μπορεί να φιλοξενήσει αυτά που οραματιζόμαστε…. Έναν χώρο προσφοράς φυσικών θεραπειών και προσωπικής ανάπτυξης, με στοιχεία εθελοντισμού και ποιότητες ανθρώπων με αγάπη στον άνθρωπο και στη φύση.


Εναλλακτικές ΘεραπείεςΟι συμπληρωματικές εναλλακτικές θεραπείες δεν αντικαθιστούν την κλασική ιατρική. Την συμπληρώνουν…..


Πληροφορίες Αποστολής
Όροι Χρήσεις
'Οροι Αποστολής
Πολιτική Επιστροφών
Τρόποι Πληρωμής & Όροι
Πολιτική Απορρήτου

ΕπικοινωνίαΓεωργίου Σουρή 4, Καλαμαριά
55134 Θεσσαλονίκη
231 045 2711
roi.polixoros@gmail.com

 Ροή Πολυχώρος

roi_polihoros